Neem contact op

Kwaliteit is het uitsluiten van toeval

ONS PRODUCTIEPROCES IS VOLLEDIG "TRACEABLE"

Neem contact op

Logistiek

Middels ons ERP software pakket, SAP Business One wordt de complete logistiek van order tot levering verzorgd.

De afdeling inkoop betrekt de componenten bij gekwalificeerde leveranciers wereldwijd.

Alle componenten krijgen, na controle op de afdeling inkomende goederen, een unieke (bar)code. Deze code zorgt voor een "paperless" werkomgeving bij alle vervolgprocessen. Indien gewenst is de volledige oorsprong en history van het component bi directioneel te achterhalen.

Wij denken in oplossingen oplossingen:

Diverse componenten nemen vocht op na het openen van de verpakking. Wanneer de componenten te veel vocht hebben opgenomen kan men verwachten dat het component tijdens het solderen stuk gaat (of nog erger half stuk). Gevolg is een niet werkend product of een tijdbom in het veld.

A1 Electronics Netherlands B.V. heeft de procedures, werkinstructies en apparatuur zodat het bovenstaande niet kan gebeuren. Componenten worden eerst een bepaalde tijd gecontroleerd gedroogd in een speciaal daarvoor ontworpen droogkasten

Wanneer alle vocht uit het component is wordt deze samen met een silica zakje en vochtindicator in een Moisture Barrier Bag vacuüm verpakt. Een pufje stikstof aan het einde van het vacuüm proces zorgt ervoor dat het laatste restje zuurstof uit de zak verdwenen is.